"De interactie met het team
in combinatie met de goede begeleiding
heeft veel energie en inzichten gebracht."

- Thunderbuild -

“Ik gun je veel personeel…” is zo’n fijn Nederlands gezegde waarmee we aangeven dat personeel vooral voor een hoop ‘gedoe’ en rompslomp zorgt. Terwijl betrokken medewerkers juist het tegenovergestelde opleveren! Want met betrokken medewerkers gaat een organisatie echt vliegen. Met mensen die zich verbonden voelen met jouw waarden, visie en missie kun je pas echt je volle potentieel benutten. Maar mensen kunnen zich alleen maar ergens betrokken bij voelen als je ze erbij betrekt. Deze workshop doet precies dat. Jouw medewerkers meenemen en betrekken bij jouw merk en organisatie. Zodat jouw medewerkers echte ambassadeurs kunnen worden!

Wat houdt het in?

Aan de hand van verschillende oefeningen gaan we in 1 dag aan de slag met (een deel) van jouw medewerkers. Bij grote organisaties is het waardevol om het middenmanagement uit te nodigen. Zij zijn de changemakers in jouw organisatie. Tijdens deze dag geef je hen alle tools in handen om hun eigen teams in beweging te brengen. Bij kleine(re) organisatie kan iedereen deelnemen! De volgende elementen komen aan bod tijdens de workshop ‘Employee Engagement’:

  • Introductie en voorstellen (wie ben je en wat verwacht je dat de dag gaat brengen)
  • Merkwaarden definiëren of herdefiniëren (wat zijn jullie (ver)nieuw(d)e merkwaarden)
  • Merkwaarden betekenis geven (wat betekenen deze waarden precies en wat betekent dit voor de cultuur van de organisatie)
  • Merkwaarden concreet maken (hoe gaan jullie met elkaar samenwerken)
  • Persoonlijke waarden in kaart brengen (wat is belangrijk voor jou als persoon)
  • Merkwaarden vs het individu (wat betekenen de waarden van de organisatie voor jou en jouw werk)
  • Afsluiting en concretisering (wat ga je na vandaag anders doen en welke afspraken maak je met elkaar)
Bestel deze workshop

Wat levert het op?

  • Merkwaarden / teamwaarden*
  • Inzicht in elkaar en in de ander (persoonlijke waarden)
  • Een model voor het evalueren van medewerkers / teams*
  • Het fundament voor HR-beleid en werving & selectie
  • Betrokkenheid binnen de organisatie (want je creëert samen)

Als je op basis van dit fundament verder gaat bouwen blijven jouw medewerkers betrokken, wordt het makkelijker om de juiste nieuwe medewerkers aan te trekken, en worden medewerkers ambassadeurs van jouw merk en organisatie.

Bestel deze workshop

Deze workshop is verkrijgbaar in 3 verschillende formats. Je kunt de workshop voor je laten doen door een ervaren trainer, je kunt de workshop samen met ons doen of je kunt de workshop helemaal zelf doen.

Doe het voor mijDoe het samenDoe het zelf

*Als je kiest voor het format 'Doe het voor mij' wordt dit allemaal voor je uitgewerkt en opgeleverd in een voor jou werkbaar format.

Workshop Employee Engagement

3 formats

Deze workshop kun je op 3 manieren inzetten: je kunt het helemaal laten doen, je kunt het samen doen (voorbereidingscall) of je kunt het zelf doen.

Bekijk hier de 3 formats

Wat past bij jou?

Wat anderen ervan vonden...

“De workshop was super inspirerend. Vooral de interactie met het team in combinatie met de goede begeleiding heeft veel energie en inzichten gebracht. Het team is volop aan de slag om dit in onze cultuur, gedrag, producten en communicatie te verankeren. Een echte aanrader en top begin van de week!”

– Thunderbuild / Topcon

Meer informatie? Inspiratie? Of gewoon zin in koffie? Kan allemaal!

Neem contact op

"You've got to get your team to not only understand your company brand, but also to understand their personal brand."