"All you got to do
is say yes!"

Deze klanten gingen je voor

“Leila is één van de meest inspirerende merkstrategen van Nederland. Ze heeft een verfijnde intuïtie, een vlijmscherp brein en een absoluut gevoel voor design. Daarbij is ze een eersteklas team player met de kwaliteiten van een leider. En: Dankzij haar aanstekelijke gevoel voor humor verbindt zij mensen, merken en bedrijven. A great lady to work with.”

“After a takeover in 2015, our company was looking to redefine itself, create a new mission and vision including brand values which would inspire our teams as well as our customers. Creating a safe environment to share ideas and be innovatie whilst at the same time maintain a strong focus, has greatly supported our teams in defining who we are and where we are going. Within the well-organized workshops we were able to work together in teams to create our vision for the day after tomorrow as well as an implementation plan for the entire organization.” 

“Als Hoofdredacteur van VIVA had ik de eer met Leila te werken. Wat een fijn, kundig, slagvaardig mens. Ze denkt op strategisch niveau mee met moeilijke vraagstukken en vertaalt concepten naar concrete eindproducten. Leila’s inlevingsvermogen en vaardigheid in doelgroepdenken maken haar bovendien een commercieel talent. Ze is creatief, assertief en eist een hoog niveau van haar teamleden. Ze staat voor kwaliteit en straalt dat ook uit. Kortom: een aanwinst!”

“Leila. Zeer kundig. Direct. Pro-actief. Gaat voor het resultaat met behoud van de relatie. Ze stelt de juiste vragen als het gaat over je merkidentiteit. praktisch in het vertalen ervan naar de buitenwereld, als ook intern. Dat laatste wordt vaak vergeten. Maar bij Leila niet. Haar workshops en presentaties zijn aanstekelijk en waardevol. Ik werk met mijn organisatie al sinds 2014 samen met Leila. Haar visie, kennis en ervaring deelt ze zonder terughoudendheid. Haar persoonlijkheid is krachtig (ook in haar kwetsbaarheid), oprecht en betrokken. Ik heb maar één ‘waarschuwing’: als je als opdrachtgever of teamlid een ‘teer zieltje’ of een te groot ego hebt, dan krijg je het moeilijk (met jezelf, wel te verstaan). Leila houdt zich namelijk niet in als je je niet aan je afspraken houdt of als je gewoon onzin praat. Ook niet als je de baas of opdrachtgever bent. Ik persoonlijk vind dat haar grootste onderscheidend vermogen ten opzichte van vele andere specialisten in haar vakgebied. Ik zeg een kei van een professional!”

“Leila is gedreven, ambitieus en heeft ontzettend veel passie voor haar vak. Een heerlijke sparringpartner die precies de juiste dingen zegt op het juiste moment. Ze neemt hierbij geen blad voor de mond en zegt exact waar het op staat. Een hele fijne persoonlijkheid en altijd open voor nieuwe ontwikkelingen. Ze is innovatief en creatief. Naast de momenten dat ik met haar heb samengewerkt, heeft ze ook een brainstorm voor onze afdeling georganiseerd. Een absolute aanrader als je weer even wakker wil worden geschud, met zijn allen dezelfde op kant op wil kijken en/of nieuwe ideeën wilt bedenken. Leila heeft veel kennis van haar vakgebied en wil dit graag delen met haar klanten of mede-vakgenoten. Een echte topper.”

“De workshop was super inspirerend. Vooral de interactie met het team in combinatie met de goede begeleiding heeft veel energie en inzichten gebracht. Het team is volop aan de slag om dit in onze cultuur, gedrag, producten en communicatie te verankeren. Een echte aanrader en top begin van de week!” 

Wil je weten wat Strategy Connectors voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Let's get this party started!

Meer informatie? Inspiratie? Of gewoon zin in koffie? Kan allemaal 🙂

Neem contact op