"All you got to do
is say yes!"

Deze klanten gingen je voor

“Wij hebben Leila Mulder van Strategy Connectors uitgenodigd om samen met ons marketing, design en salesteam de merkwaarden en pay-off te formuleren voor een nieuw merk. De aanpak van Leila is professioneel, ze weet goed in te spelen op de behoeftes van de klant, maakt nieuwe markten zich snel eigen en laat bovendien het team onderdeel zijn van het proces. Door deze aanpak is ons gehele team betrokken geweest bij het bepalen van de merkwaarden en pay-off en is daarmee het draagvlak sterk.”

Ramon Vial – Chief Commercial Officer

“Binnen SoftwareONE zijn er wereldwijd 7 core values bepaald. Om deze meer te laten hebben we een Management Manifest gemaakt, samen met Leila. Het doel was om de 7 core values meer te laten spreken voor bestaande en nieuwe collega’s, maar ook een goed beeld te geven richting onze klanten wat voor bedrijf SoftwareONE is, immers zaken doen draait om zaken doen met mensen. We hebben het traject met Leila als zeer prettig ervaren met snel het gewenste resultaat. Dank Leila voor de samenwerking!” 

Michel van Teijlingen – General Manager

“Als Hoofdredacteur van VIVA had ik de eer met Leila te werken. Wat een fijn, kundig, slagvaardig mens. Ze denkt op strategisch niveau mee met moeilijke vraagstukken en vertaalt concepten naar concrete eindproducten. Leila’s inlevingsvermogen en vaardigheid in doelgroepdenken maken haar bovendien een commercieel talent. Ze is creatief, assertief en eist een hoog niveau van haar teamleden. Ze staat voor kwaliteit en straalt dat ook uit. Kortom: een aanwinst!”

Vivianne Bendermacher – Hoofdredacteur

“Leila is één van de meest inspirerende merkstrategen van Nederland. Ze heeft een verfijnde intuïtie, een vlijmscherp brein en een absoluut gevoel voor design. Daarbij is ze een eersteklas team player met de kwaliteiten van een leider. En: Dankzij haar aanstekelijke gevoel voor humor verbindt zij mensen, merken en bedrijven. A great lady to work with.”

Carole van Bekkum – Eigenaar

“De workshop was super inspirerend. Vooral de interactie met het team in combinatie met de goede begeleiding heeft veel energie en inzichten gebracht. Het team is volop aan de slag om dit in onze cultuur, gedrag, producten en communicatie te verankeren. Een echte aanrader en top begin van de week!”

Diederik Mutsaerts – Chief Executive Officer

“After a takeover in 2015, our company was looking to redefine itself, create a new mission and vision including brand values which would inspire our teams as well as our customers. Creating a safe environment to share ideas and be innovatie whilst at the same time maintain a strong focus, has greatly supported our teams in defining who we are and where we are going. Within the well-organized workshops we were able to work together in teams to create our vision for the day after tomorrow as well as an implementation plan for the entire organization.”

Naomi Landman – General Manager

Wil je weten wat Strategy Connectors voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Let's get this party started!

Meer informatie? Inspiratie? Of gewoon zin in koffie? Kan allemaal 🙂

Neem contact op