Format Doe Het Zelf

Alle materialen voor een
inspirerende en succesvolle dag

Dit format is bij uitstek geschikt voor mensen en organisaties die ervaring hebben met de materie en met het geven van workshops. Om ervoor te zorgen dat je alles uit de workshop haalt wat erin zit, is het wel prettig om alle tools in handen te hebben om de workshop tot een succes te maken. Dit format zorgt precies daarvoor: een workshop die goed opgebouwd is met oefeningen die zorgen voor kwalitatieve output.

Dit is wat je krijgt

  • De agenda voor de dag zelf
  • Alle oefeningen voor de workshop
  • Alle materialen die je nodig hebt voor de oefeningen (ontwikkeld door Strategy Connectors)
  • Extra materialen zoals post-its en stiften
  • Video’s die je ondersteunen bij het voorbereiden van de workshop

Dit moet je zelf nog regelen

  • De locatie voor de workshop
  • Selecteren en uitnodigen van de deelnemers
  • De voorbereiding van de workshop
  • De uitwerking van de workshop

Het workshoppakket kost 495,- euro (excl. BTW) voor groepen tot maximaal 6 personen. Voor groepen van 7 tot 12 personen bedragen de kosten 645,- euro (excl. BTW). Voor groepen van 13 tot 18 personen bedragen de kosten 795,- euro (excl. BTW).

Bestel dit format

Deze workshops bieden we aan

Workshop Branding

Jouw merk scherp in kaart brengen en betekenis geven aan de identiteit van het merk door de vertaling te maken naar klanten, medewerkers en producten of diensten.

Meer informatie
Meteen bestellen

Workshop Customer Engagement

Hoe zorg je ervoor dat de klanten voor jou kiezen? Leer je klanten beter kennen en krijg inzicht in behoeften en verwachtingen.

Meer informatie
Meteen bestellen
Workshop Employee Engagement
Met betrokken medewerkers die zich verbonden voelen met jouw waarden, visie en missie gaat een organisatie vliegen. Maar mensen voelen zich alleen ergens bij betrokken als je ze erbij betrekt.
Meer informatie
Meteen bestellen
Workshop Innovation
De wereld waarin we leven verandert in snel tempo. En organisaties moeten meebewegen. Meeveranderen. Omdat de wereld waarin we leven daarom vraagt en omdat klanten dat verwachten.
Meer informatie
Meteen bestellen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van dit format? Naast het Doe Het Voor Mij format bieden we ook een Doe Het Zelf format en een Doe Het Samen format. Bij het Doe Het Zelf workshoppakket ontvang je alle materialen voor de workshop en regel je de voorbereiding en de uitwerking helemaal zelf. Bij de Doe Het Samen variant krijgt je – naast alle materialen – ook een voorbereidend coachingsgesprek.

Meer over het format Doe Het Samen
Meer over het format Doe Het Voor Mij

Welk format past bij jou?

In deze video wordt beknopt uitgelegd wat de verschillende formats inhouden en voor wie welk format het meest geschikt is.

Innovatie is nooit af. Het is een continue proces van wakker blijven, om je heen kijken, doorgaan en succesvol zijn.