* Doe Het Zelf *

Alle materialen voor een
inspirerende en succesvolle dag

Dit format is bij uitstek geschikt voor mensen en organisaties die ervaring hebben met de materie en met het geven van workshops. Om ervoor te zorgen dat je alles uit de workshop haalt wat erin zit, is het wel prettig om alle tools in handen te hebben om de workshop tot een succes te maken. Dit format zorgt precies daarvoor: een workshop die goed opgebouwd is met oefeningen die zorgen voor kwalitatieve output.

Dit is wat je krijgt

  • De agenda voor de dag zelf
  • Alle oefeningen voor de workshop
  • Alle materialen die je nodig hebt voor de oefeningen (ontwikkeld door Strategy Connectors)
  • Extra materialen zoals post-its en stiften
  • Video’s die je ondersteunen bij het voorbereiden van de workshop

Wat je zelf moet regelen

  • De locatie voor de workshop
  • Selecteren en uitnodigen van de deelnemers
  • De voorbereiding van de workshop
  • De uitwerking van de workshop

Het workshoppakket kost 495,- euro (excl. BTW) voor groepen tot maximaal 6 personen. Voor groepen van 7 tot 12 personen bedragen de kosten 595,- euro (excl. BTW). Voor groepen van 13 tot 18 personen bedragen de kosten 695,- euro (excl. BTW).

Bestel deze workshop

Welke workshops zijn er?

Jouw merk scherp in kaart brengen en betekenis geven aan de identiteit van het merk oor de vertaling te maken naar klanten, medewerkers en producten of diensten.

Workshop Branding

Hoe zorg je ervoor dat de klanten voor jou kiezen? Leer je klanten beter kennen en krijg inzicht in behoeften en verwachtingen.

Workshop Customer Engagement

Met betrokken medewerkers – mensen die zich verbonden voelen met jouw waarden, visie en missie – gaat een organisatie echt vliegen. Maar mensen kunnen zich alleen maar ergens betrokken bij voelen als je ze erbij betrekt.

Workshop Employee Engagement

De wereld waarin we leven verandert in snel tempo. En organisaties moeten meebewegen. Meeveranderen. Omdat de wereld waarin we leven daarom vraagt en omdat klanten dat verwachten.

Workshop Innovation

Ben je nog niet helemaal overtuigd van deze optie? Naast de Doe Het Zelf variant bieden we ook een Doe Het Samen variant en een Doe Het Voor Mij variant. Bij het Doe Het Samen pakket ontvang je – naast alle materialen voor de workshop – ook een voorbereidende coaching om ervoor te zorgen dat je alles uit de dag haalt dat erin zit. Wil je toch liever helemaal ontzorgd worden? Als je kiest voor de Doe Het Voor Mij variant, wordt alles voor je geregeld. De voorbereiding, de workshop en de uitwerking. Ook wordt de workshop bij deze variant gestart met een inspirerende keynote om alle deelnemers helemaal op ‘aan’ te zetten.

Bekijk hier de Doe Het Samen optie
Bekijk hier de Doe Het Voor Mij optie

Welk format past bij jou?

In deze video wordt beknopt uitgelegd wat de verschillende formats inhouden en voor wie welk format het meest geschikt is.