Format Doe Het Voor Mij

Een compleet gefaciliteerde
workshop met bewezen resultaat

Bij dit format wordt de hele workshop van A tot Z voor je uit handen genomen. Inclusief de voorbereiding, een aanvullende keynote en de volledige uitwerking. amen met jouw team geef je op deze manier de dag betekenis. Als je graag ontzorgt en gefaciliteerd wordt door een ervaren trainer dan is dit het beste format voor jou!

Dit is wat je krijgt

  • Een kick-off meeting om de behoefte te inventariseren en de gewenste output af te stemmen
  • Een keynote over de veranderende wereld in relatie tot de branche waarin je actief bent en de mentaliteitsgroep(en) die je bedient
  • De voorbereiding van de dag zodat de workshop precies op maat voor jou is samengesteld
  • De complete invulling van de dag inclusief alle materialen en benodigdheden
  • Uitwerking van de dag b.v. in de vorm van een merkmanifest, merkwaarden, een brandstory en keymessages als je voor de workshop ‘Branding’ kiest

Dit moet je zelf nog regelen

  • Een locatie voor de workshop (uiteraard zoeken wij mee naar een passende locatie)

Een workshopdag kost 2495,- euro voor groepen tot maximaal 12 personen. Voor grotere groepen worden 2 trainers ingezet en bedragen de kosten 3750,- euro. Kosten zijn excl. BTW en incl. reistijd en -kosten.

Bestel dit format

Deze workshops bieden we aan

Workshop Branding

Jouw merk scherp in kaart brengen en betekenis geven aan de identiteit van het merk door de vertaling te maken naar klanten, medewerkers en producten of diensten.

Meer informatie
Meteen bestellen

Workshop Customer Engagement

Hoe zorg je ervoor dat de klanten voor jou kiezen? Leer je klanten beter kennen en krijg inzicht in behoeften en verwachtingen.

Meer informatie
Meteen bestellen

Workshop Employee Engagement

Met betrokken medewerkers – mensen die zich verbonden voelen met jouw waarden, visie en missie – gaat een organisatie echt vliegen. Maar mensen voelen zich alleen ergens betrokken bij als je ze erbij betrekt.

Meer informatie
Meteen bestellen

Workshop Innovation

De wereld waarin we leven verandert in snel tempo. En organisaties moeten meebewegen. Meeveranderen. Omdat de wereld waarin we leven daarom vraagt en omdat klanten dat verwachten.

Meer informatie
Meteen bestellen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van dit format? Naast het Doe Het Voor Mij format bieden we ook een Doe Het Zelf format en een Doe Het Samen format. Bij het Doe Het Zelf workshoppakket ontvang je alle materialen voor de workshop en regel je de voorbereiding en de uitwerking helemaal zelf. Bij de Doe Het Samen variant krijgt je – naast alle materialen – ook een voorbereidend coachingsgesprek.

Meer over het format Doe het Zelf
Meer over het format Doe het Samen

Dit format past bij jou!

Meer weten over de formats Doe Het Zelf, Doe Het Samen en Doe Het Voor Mij? De video legt in het kort uit wat de verschillen zijn en voor wie welk format het meest geschikt is.

Innovatie is nooit af. Het is een continue proces van wakker blijven, om je heen kijken, doorgaan en succesvol zijn.