* Doe Het Voor Mij *

Een compleet gefaciliteerde
workshop met bewezen resultaat

Bij dit format wordt de hele workshop voor je uit handen genomen. Inclusief de voorbereiding, een keynote en de volledige uitwerking. Tijdens de workshop kun je zo zelf onderdeel van het team zijn en meedenken. Samen met jouw team geef je de dag betekenis. Als je graag ontzorgt en gefaciliteerd wilt worden door een ervaren trainer dan is dit het beste format voor jou!

Dit is wat je krijgt

  • Een voorbereidingsmeeting om de behoefte te inventariseren en de gewenste output af te stemmen
  • Een keynote over de veranderende wereld in relatie tot de branche waarin je actief bent en de mentaliteitsgroep(en) die je bedient
  • De voorbereiding van de dag zodat de workshop precies op maat voor jou is samengesteld
  • De complete invulling van de dag inclusief alle materialen en benodigdheden, je hoeft nergens aan te denken
  • Uitwerking van de dag b.v. in de vorm van een merkmanifest, merkwaarden, een brandstory en keymessages als je voor de workshop ‘Branding’ kiest

Wat je zelf moet regelen

  • Een locatie voor de workshop (uiteraard zoeken wij mee naar een passende locatie)

Een workshopdag kost 2495,- euro voor groepen tot maximaal 12 personen. Voor grotere groepen worden 2 trainers ingezet en bedragen de kosten 3750,- euro. Kosten zijn excl. BTW en incl. reistijd en -kosten.

Bestel deze workshop

Welke workshops zijn er?

Jouw merk scherp in kaart brengen en betekenis geven aan de identiteit van het merk door de vertaling te maken naar klanten, medewerkers en producten of diensten.

Workshop Branding

Hoe zorg je ervoor dat de klanten voor jou kiezen? Leer je klanten beter kennen en krijg inzicht in behoeften en verwachtingen.

Workshop Customer Engagement

Met betrokken medewerkers – mensen die zich verbonden voelen met jouw waarden, visie en missie – gaat een organisatie echt vliegen. Maar mensen kunnen zich alleen maar ergens betrokken bij voelen als je ze erbij betrekt.

Workshop Employee Engagement

De wereld waarin we leven verandert in snel tempo. En organisaties moeten meebewegen. Meeveranderen. Omdat de wereld waarin we leven daarom vraagt en omdat klanten dat verwachten.

Workshop Innovation

Ben je nog niet helemaal overtuigd van deze optie? Naast de Doe Het Voor Mij variant bieden we ook een Doe Het Zelf variant en een Doe Het Samen variant. Bij het Doe Het Zelf workshoppakket ontvang je alle materialen voor de workshop en regel je de voorbereiding en de uitwerking helemaal zelf. Bij de Doe Het Samen variant krijgt je – naast alle materialen – ook een voorbereidend coachingsgesprek.

Bekijk hier de Doe Het Zelf optie
Bekijk hier de Doe Het Samen optie

Welke format past bij jou?

Meer weten over de formats Doe Het Zelf, Doe Het Samen en Doe Het Voor Mij? De video legt in het kort uit wat de verschillen zijn en voor wie welk format het meest geschikt is.

Innovatie is nooit af. Het is een continue proces van wakker blijven, om je heen kijken, doorgaan en succesvol zijn.