* Doe Het Samen *

Alle materialen + coaching voor een
inspirerende en succesvolle workshop

Dit format is voor mensen en bedrijven die ervaring hebben met het begeleiden van workshops. Maar omdat het onderwerp nieuw is, vind je het fijn om in de voorbereiding te sparren met een expert op dit gebied. Mogelijke problemen die je voorziet kun je zo op voorhand tackelen, je kunt alle vragen stellen die je hebt en krijgt zo het vertrouwen dat deze workshop een succes gaat worden. 

Dit is wat je krijgt

  • Een voorbereidingsmeeting via Zoom om samen door de dag te lopen, eventuele problemen die je op voorhand ziet te tackelen en de puntjes op de ‘i’ te zetten.
  • Een volledige agenda voor de dag zelf
  • Alle oefeningen voor de workshop
  • Alle materialen die je nodig hebt voor de oefeningen (ontwikkeld door Strategy Connectors)
  • Extra materialen zoals post-its en stiften
  • Video’s die je ondersteunen bij het voorbereiden van de workshop

Dit is wat je zelf nog moet regelen

  • De locatie voor de workshop
  • Selecteren en uitnodigen van de deelnemers
  • De voorbereiding van de workshop
  • De uitwerking van de workshop

Het workshoppakket kost 695,- euro (excl. BTW) voor groepen tot maximaal 6 personen. Voor groepen van 7 tot 12 personen bedragen de kosten 845,- euro (excl. BTW). Voor groepen van 13 tot 18 personen bedragen de kosten 995,- euro (excl. BTW).

Bestel dit format

Deze workshops bieden we aan

Workshop Branding

Jouw merk scherp in kaart brengen en betekenis geven aan de identiteit van het merk door de vertaling te maken naar klanten, medewerkers en producten of diensten.

Meer informatie
Meteen bestellen

Workshop Customer Engagement

Hoe zorg je ervoor dat de klanten voor jou kiezen? Leer je klanten beter kennen en krijg inzicht in behoeften en verwachtingen.

Meer informatie
Meteen bestellen
Workshop Employee Engagement
Met betrokken medewerkers die zich verbonden voelen met jouw waarden, visie en missie gaat een organisatie vliegen. Maar mensen voelen zich alleen maar ergens bij betrokken als je ze erbij betrekt.
Meer informatie
Meteen bestellen

Workshop Innovation

De wereld waarin we leven verandert in snel tempo. En organisaties moeten meebewegen. Meeveranderen. Omdat de wereld waarin we leven daarom vraagt en omdat klanten dat verwachten.

Meer informatie
Meteen bestellen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van dit format? Naast het Doe Het Voor Mij format bieden we ook een Doe Het Zelf format en een Doe Het Samen format. Bij het Doe Het Zelf workshoppakket ontvang je alle materialen voor de workshop en regel je de voorbereiding en de uitwerking helemaal zelf. Bij de Doe Het Samen variant krijgt je – naast alle materialen – ook een voorbereidend coachingsgesprek.

Meer over het format Doe Het Zelf
Meer over het format Doe Het Voor Mij

Welk format past bij jou?

Deze video legt in het kort uit wat de formats Doe Het Zelf, Doe Het Samen en Doe Het Voor Mij inhouden. Ook wordt er ingegaan op voor wie de welk formats ontwikkeld zijn.