* Doe Het Samen *

Alle materialen + coaching voor een
inspirerende en succesvolle workshop

Dit format is voor mensen en bedrijven die ervaring hebben met het begeleiden van workshops. Maar omdat het onderwerp nieuw is, vind je het fijn om in de voorbereiding te sparren met een expert op dit gebied. Mogelijke problemen die je voorziet kun je zo op voorhand tackelen, je kunt alle vragen stellen die je hebt en krijgt zo het vertrouwen dat deze workshop een succes gaat worden. 

Dit is wat je krijgt

  • Een voorbereidingsmeeting via Zoom om samen door de dag te lopen, eventuele problemen die je op voorhand ziet te tackelen en de puntjes op de ‘i’ te zetten.
  • Een volledige agenda voor de dag zelf
  • Alle oefeningen voor de workshop
  • Alle materialen die je nodig hebt voor de oefeningen (ontwikkeld door Strategy Connectors)
  • Extra materialen zoals post-its en stiften
  • Video’s die je ondersteunen bij het voorbereiden van de workshop

Wat je zelf moet regelen

  • De locatie voor de workshop
  • Selecteren en uitnodigen van de deelnemers
  • De voorbereiding van de workshop
  • De uitwerking van de workshop

Het workshoppakket kost 695,- euro (excl. BTW) voor groepen tot maximaal 6 personen. Voor groepen van 7 tot 12 personen bedragen de kosten 795,- euro (excl. BTW). Voor groepen van 13 tot 18 personen bedragen de kosten 895,- euro (excl. BTW).

Bestel deze workshop

Welke workshops zijn er?

Jouw merk scherp in kaart brengen en betekenis geven aan de identiteit van het merk oor de vertaling te maken naar klanten, medewerkers en producten of diensten.

Workshop Branding

Hoe zorg je ervoor dat de klanten voor jou kiezen? Leer je klanten beter kennen en krijg inzicht in behoeften en verwachtingen.

Workshop Customer Engagement

Met betrokken medewerkers – mensen die zich verbonden voelen met jouw waarden, visie en missie – gaat een organisatie echt vliegen. Maar mensen kunnen zich alleen maar ergens betrokken bij voelen als je ze erbij betrekt.

Workshop Employee Engagement

De wereld waarin we leven verandert in snel tempo. En organisaties moeten meebewegen. Meeveranderen. Omdat de wereld waarin we leven daarom vraagt en omdat klanten dat verwachten.

Workshop Innovation

Ben je nog niet helemaal overtuigd van deze optie? Naast de Doe Het Samen variant bieden we ook een Doe Het Zelf variant en een Doe Het Voor Mij variant. Bij het Doe Het Zelf pakket ontvang je alle materialen voor de workshop en regel je de voorbereiding en de uitwerking helemaal zelf. Bij dit format zit geen voorbereidend coachingsgesprek. Wil je helemaal ontzorgd worden? Als je kiest voor de Doe Het Voor Mij variant, wordt alles voor je geregeld. De voorbereiding, de workshop en de uitwerking. Ook wordt de workshop bij deze variant gestart met een inspirerende keynote om alle deelnemers helemaal op ‘aan’ te zetten.

Bekijk hier de Doe Het Zelf optie
Bekijk hier de Doe Het Voor Mij optie

Welk format past bij jou?

Deze video legt in het kort uit wat de formats Doe Het Zelf, Doe Het Samen en Doe Het Voor Mij inhouden. Ook wordt er ingegaan op voor wie de welk formats ontwikkeld zijn.