Doe je het zelf, doen we het samen of doen wij het voor jou?
De werkwijze die bij jou past!

Strategy Connectors gelooft dat je merk centraal staat. En dat je vanuit je merk kunt verbinden met je klanten. Met je medewerkers. Met je eigen toekomst. Vanuit die filosofie hebben we 4 verschillende workshops ontwikkeld:

Deze thema’s zijn universeel. Of je nou een grote organisatie bent of een kleine. Of je nu producten of diensten levert. Ongeacht je omvang en klantenbase. Ongeacht de branche waarin je actief bent.

Maar tegelijkertijd is iedereen anders. Is elke organisatie uniek. En daarom kun je kiezen uit 3 verschillende formats. Wil je het zelf doen. Wil je het samen doen. Of wil je graag dat het voor je gedaan wordt. Alledrie waardevol. Zo kun je kiezen voor de manier die het beste bij JOU past.

Doe het voor mij

De hele dag wordt voor je gefaciliteerd. Uiteraard inclusief de voorbereiding en de uitwerking van de dag. Tijdens de sessie ben je zelf onderdeel van het team en denk en doe je mee. Samen met jouw team geef je de dag vorm en betekenis. Als je graag ontzorgt en gefaciliteerd wilt worden is dit de beste optie voor jou!

Meer over Doe Het Voor Mij

Doe het samen

Je hebt al ervaring, dus de workshop begeleid je zelf. Toch vind je het wel fijn om in de voorbereiding even te sparren. Mogelijke problemen die je voorziet op voorhand te tackelen, alle vragen te stellen die je misschien nog hebt en je het vertrouwen te geven dat het meer dan goed gaan komen. Dan is dit de optie voor jou!

Meer over Doe Het Samen

Doe het zelf

Je kunt het zelf. En je gaat het ook zelf doen. Maar toch is het wel fijn als je alle tools in handen hebt om uit de dag te halen wat erin zit. Deze optie is de perfectie optie voor mensen die al ervaring hebben met het geven van workshops en het begeleiden van creatieve of strategische sessies. 

Meer over Doe Het Zelf

Wat past bij jou?

"Creativity is the power to connect the seemingly unconnected."