Doe je het zelf, doen we het samen of doen wij het voor jou?
De werkwijze die bij jou past!

Strategy Connectors gelooft dat je merk centraal staat. En dat je vanuit je merk kunt verbinden met je klanten. Met je medewerkers. Met je eigen toekomst. Vanuit die filosofie hebben we 4 verschillende workshops ontwikkeld:

Deze thema’s zijn universeel. Of je nou een grote organisatie bent of een kleine. Of je nu producten of diensten levert. Ongeacht je omvang en klantenbase. Ongeacht de branche waarin je actief bent.

Maar tegelijkertijd is iedereen anders. Is elke organisatie uniek. En daarom kun je kiezen uit 3 verschillende formats. Wil je het zelf doen. Wil je het samen doen. Of wil je graag dat het voor je gedaan wordt. Alledrie waardevol. Zo kun je kiezen voor de manier die het beste bij JOU past.

Doe het voor mij

Bij dit format wordt de hele workshop voor je uit handen genomen. Inclusief de voorbereiding, een keynote en de volledige uitwerking. Tijdens de workshop kun je zo zelf onderdeel van het team zijn en meedenken. Samen met jouw team geef je de dag betekenis. Als je graag ontzorgt en gefaciliteerd wilt worden door een ervaren trainer dan is dit het beste format voor jou!

Meer over Doe Het Voor Mij

Doe het samen

Dit format is voor mensen en bedrijven die ervaring hebben met het begeleiden van workshops. Maar omdat het onderwerp nieuw is, vind je het fijn om in de voorbereiding te sparren met een expert op dit gebied. Mogelijke problemen die je voorziet kun je zo op voorhand tackelen, je kunt alle vragen stellen die je hebt en krijgt zo het vertrouwen dat deze workshop een succes gaat worden. 

Meer over Doe Het Samen

Doe het zelf

Dit format is bij uitstek geschikt voor mensen en organisaties die ervaring hebben met de materie en met het geven van workshops. Om ervoor te zorgen dat je alles uit de workshop haalt wat erin zit, is het wel prettig om alle tools in handen te hebben om de workshop tot een succes te maken. Dit format zorgt precies daarvoor: een workshop die goed opgebouwd is met oefeningen die zorgen voor kwalitatieve output.

Meer over Doe Het Zelf

Wat past bij jou?

"Creativity is the power to connect the seemingly unconnected."