Doe je het zelf, doen we het samen of doen wij het voor jou?
De werkwijze die bij jou past!

Strategy Connectors gelooft dat je merk centraal staat. Dat je vanuit je merk verbindt met je klanten. Met je medewerkers. Met de toekomst. Vanuit deze filosofie hebben we 4 verschillende workshops ontwikkeld:

Deze thema’s zijn universeel. Ongeacht de producten of diensten die je levert. Ongeacht je omvang en klantenbase. Ongeacht de branche waarin je actief bent.

Maar tegelijkertijd is iedereen anders. Is elke organisatie uniek. Daarom bieden wij 3 verschillende formats aan. Doe het Zelf, Doe het Samen en Doe het Voor Mij. Alledrie even waardevol. Zo is er altijd een format dat het beste bij JOU past.

Format - Doe het voor mij

Bij dit format wordt de hele workshop voor je uit handen genomen. Inclusief de voorbereiding, een extra keynote en de volledige uitwerking. Tijdens de workshop ben je zo zelf onderdeel van het team en denk je mee. Samen met jouw team geef je de dag op deze manier betekenis. Als je graag ontzorgt en gefaciliteerd wordt door een ervaren trainer dan is dit het beste format voor jou!

Meer over dit format

Format - Doe het samen

Dit format is voor mensen en bedrijven die ervaring hebben opgedaan met het begeleiden van workshops. Het onderwerp is echter nieuw of voor jou onbekend terrein. In de voorbereiding is het dan prettig om te sparren met een expert op dit gebied. Mogelijke problemen die je voorziet worden hiermee op voorhand uit de weg geholpen en er is ruimte om al jouw vragen te stellen. Zo krijg je het vertrouwen dat de workshop een succes wordt en je het meeste uit de dag haalt.

Meer over dit format

Format - Doe het zelf

Dit format is bij uitstek geschikt voor mensen en organisaties die ervaring hebben met het onderwerp en met het geven van workshops. Om ervoor te zorgen dat je alles uit de dag haalt wat erin zit, is het echter wel prettig om alle tools in handen te hebben die je hierbij helpen. Dit format zorgt precies daarvoor: een workshop die goed opgebouwd is met alle oefeningen die nodig zijn voor kwalitatieve output.

Meer over dit format

Dit format past bij jou!

"Creativity is the power to connect the seemingly unconnected."